агенция.net
Издирване на лица

Издирване на лица е услуга, предназначена за частни лица и фирми. Предлагаме издирване и намиране на укриващи се лица, издирване на длъжници, изчезнали хора, издирване на биологични родители и други подобни детективски услуги.

Детективска Агенция предлага издирване на изчезнали лица

Според статистиката, годишно в България изчезват без следа десетки лица, както възрастни хора, така малки деца, тийнейджъри и т.н. Причините за това са различни. Някой стават жертва на инцидент, някои са загубили паметта си, приети са в болница и не могат да кажат за себе си нищо, някои просто искат да се скрият или избягат и роднините започват да си мислят най-ужасните неща.
Понякога близките навреме обявяват изчезналите и полицията бързо ги открива. Друг път откриването става мудно, трудно и безуспешно, а времето е от особено значение.

Издирване на биологични родители

Много от децата, отгледани в приемни семейства или в социални домове, търсят начини да открият родителите си. Нашият екип е с дългогодишен опит намирането на родителите на изоставени деца. Необходимо е единствено да ни се обадите и да ни дадете някаква информация, относно Вашето раждане. Колкото по-подробно ни информирате - толкова по-бързо ще получите данните.

Детективи и детективски агенции